Categories:

HOE KUN JE LEUK LEVEN MET WEINIG GELD?

‘Leuk leven met weinig geld’ was de slogan die ik voor Budgetella gebruikte toen ik pas begon. Dit was in 2015. Inmiddels weet ik dat mijn website zoveel meer is dan dat, maar het is wel de essentie. Want hoe doe je dat nou, leuk leven met weinig geld? Een ding kan ik je verklappen. Het zit hem in de mindset en in je eigen creativiteit.

Je hebt niet veel geld te besteden. Dit kan een fase of langdurig het geval zijn. Soms zie je het somber in. Je weet niet precies hoe je vrede moet hebben met de situatie. Het accepteren van je huidige financiële situatie is belangrijk. Vanaf het punt acceptatie kun je verder werken naar innerlijke rust en jouw eigen geluk. Bij deze een aantal tips.

GELUK ZIT IN KLEINE DINGEN
Je hebt hem al vaak voorbij zien komen ‘Geluk zit in de kleine dingen des levens’. Het is dus belangrijk dat je kleine gebaren of gebeurtenissen leert waarderen. Zo kan ik enorm veel plezier beleven aan het kopen van mijn lievelingskoekjes. Het kost niet veel, maar ik ben er wel blij mee. Ook het samenzijn met familie of vrienden is belangrijk. Je kunt hier namelijk veel energie uit halen. Voor mensen die zich hier meer in willen verdiepen kan ik de Hygge lifestyle aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *